MENU "BALTARD"
Un menu unique

MENU "BALTARD" at 46 € INCLUDING

  • APPETIZER,
  • MAIN COURSE,
  • DESSERT

TO BEGIN WITH, WE PROPOSE:


TO CONTINUE


OR


TO CONCLUDE ON A SWEET NOTE:


WE RECOMMEND THE FOLLOWING, FOR FOOD/WINE PAIRINGS:

White wines :

  • Glass of Château Haut Mouleyre 2015 Cadillac at 8€
  • Macon Bussières 2018 Sangouard Guyot at 33€
  • Pouilly fuissé "Quintessence" 2016 Sangouard Guyot at 46€
  • Chablis wild rose 2015 Jean Durup at 53€

Red wines :

  • Château Petit Mouta 2016 Graves at 32€
  • St Nicolas de Bourgueil 2016 Thierry Pantaléon at 35€
  • Château La pointe Bouquey 2016 Saint Emilion at 41€
  • High night climbs 2017 Moillard Grivot at 48€
  • The page of the Tour de Bessan 2011 Margaux at 50€


NON DISPONIBLE ACTUELLEMENT

MENU "BALTARD" à 46 € COMPRENANT

  • ENTRÉE,
  • PLAT,
  • DESSERT

POUR COMMENCER 


POUR CONTINUER 


  • OU

LA DOUCEUR



  • SUGGESTIONS D'ACCORDS METS / VINS :
  • Vins blancs :
  • Verre de Château Haut Mouleyre 2015 Cadillac à 8€
  • Macon Bussières 2018 Sangouard Guyot à 33€
  • Pouilly fuissé "Quintessence" 2016 Sangouard Guyot à 46€
  • Chablis églantière 2015 Jean Durup à 53€
  • Vins rouges :
  • Château Petit Mouta 2016 Graves à 32€
  • St Nicolas de Bourgueil 2016 Thierry Pantaléon à 35€
  • Château La pointe Bouquey 2016 Saint Emilion à 41€
  • Hautes côtes de nuits 2017 Moillard Grivot  à 48€
  • Le page de la Tour de Bessan 2011 Margaux à 50€